Covoarase absorbante si scutece pentru Caini marca Petkult

2 produse ce corespund tuturor criteriilor selectate
Selectati filtre
Sorteaza
Arata

Covorase absorbante pentru caini Petkult Charcoal 60X60 cm sunt tratate cu atractant fiind recomandate tuturor taliilor de caini adulti si juniori.Caracteristici si beneficii covorase absorbante ...

  • 2290 Lei

Covorase absorbante Petkult Charcoal 60X90 cm sunt tratate cu atractant fiind recomandate tuturor taliilor de caini adulti si juniori.Caracteristici si beneficii Covorase absorbante Petkult Charcoal ...

  • 3290 Lei

Covorașe absorbante. șervetele umede, chiloți de protecție și scutece pentru câini

După ce îl speli, câinele tău aleargă prin toată casa și se șterge de tot ce-i iese în cale, inclusiv de covoare și perdele? Ai nevoie de covorașe absorbante, pe care să-l ții pană îl usuci cu uscătorul, sau măcar până îl ștergi bine, dacă nu stă la uscat.
Pentru cățeii cu probleme medicale, cum ar fi incontinența urinară, dar și pentru cei care nu au fost încă dresați sa meargă la baie doar unde le este permis, găsești în petshop scutece speciale.
Pentru cățelușele în perioada delicată, găsești aici chiloți de protecție speciali, confortabili pentru ea și păstrători de curățenie pentru tine. Poți folosi, în același scop, sau în interiorul chiloțeilor, și scutece pentru câini.