Mancare Umeda pentru Caini marca AnimalulFericit

2 produse ce corespund tuturor criteriilor selectate
Selectati filtre
Sorteaza
Arata

Conserva Equilibria Caine Carne de Miel – 410 gr Ingrediente: miel (100%),  substante minerale, ierburi aromatice (Valeriana, Roinita si triptofan). Aditivi nutritionali: ...

  • 967 Lei

Conserva Equilibria Caine Carne de Mistret – 410 gr Ingrediente: miestret (100%),  substante minerale, ierburi aromatice (Valeriana, Roinita si triptofan). Aditivi nutritionali: ...

  • 967 Lei

Hrana umedă pentru câini

Hrana umedă este preferata prietenilor noștri canini.
Hrana umedă pentru câini vine cu o serie de avantaje și dezavantaje.
Avantajele hranei umede: miros puternic, gust pronunțat, ușor de mestecat, este foarte hidratată, ambalajele permit păstrarea aromei și a proprietăților intacte mai mult timp, conține mai puțini conservanți și este foarte atractivă și pentru câinii cu miros și gust afectat de diverse probleme medicale sau chiar de bătrânețe. Și este hrana recomandată pentru câinii cu afecțiuni dentare - dinți lipsă sau maxilar aliniat incorect.
Dezavantaje: preț mai mare decât hrana uscată pentru câini; cantitate mai mică - o singură porție; odată desfăcute conservele, hrana trebuie consumată rapid și integral, sau își pierde proprietățile; unii câini murdăresc totul în jurul castronului când consumă hrană umedă.
Alege din petshop hrana umeda pentru câinele tău în funcție de ingrediente, de brandul tău preferat și de indicațiile medicului veterinar.