Custi transport pentru Animale mici

2 produse ce corespund tuturor criteriilor selectate
Selectati filtre
Sorteaza
Arata

Pret

Marca

Cusca de transport Baggy 36x25x29 cm- Din material plastic, non-toxic, pentru rozatoare si pui de pisica sau pui de caine.Practica si usor de manevrat, ideala pentru a va duce animalutul la veterinar ...

  • 5299 Lei

Cusca de transport pentru animale si pasari Trixie 30x21x23cmeste un accesoriu util, destinat transportului pe distante scurte a animalelor de companie de dimensiuni mici (rozatoare, reptile, pui de ...

  • 3699 Lei

Cuști de transport pentru animale mici

Pentru orice plimbare sau scurtă vizită la veterinar cu micul hamster, iepuraș, porcușor de guineea sau alt animăluț, ai nevoie de o cușcă de transport pentru animale mici.
Cuștile de transport pentru animale mici sunt foarte ușoare și pot fi din carton, care se poate împături, sau din plastic, solide. Acestea pot fi adevărate căsuțe temporare pentru micii prieteni. Pentru călătorii mai lungi, cuștile de transport din carton nu sunt recomandate, în astfel de situații alege cuști din plastic dur sau din material textil, capitonate.
Înainte de a pleca la drum, asigura-te ca în mijlocul de transport ales este permis accesul cu animale de companie și ca ii poți oferi puiului tău liniște și confort. Este important sa elimini pe cat posibil stresul cauzat de călătorie.