Colivie Viola Blue Full Option

Colivie Viola Blue Full Option Colivie confortabila pentru papagali nimfa si perusi. Dispune de un acoperis rotunjit, oferind pasarii mai mult spatiu si ... citeste mai mult
  • Cod produs:
  • 47dc5aa8acb1

Descriere

Colivie Viola Blue Full Option
Colivie confortabila pentru papagali nimfa si perusi. Dispune de un acoperis rotunjit, oferind pasarii mai mult spatiu si libertate de miscare. - Transport usor datorita manerului metalic practic din partea de sus a coliviei. - Amuzament asigurat de o oglinda cu clopotel. - Acces rapid, puteti sa va scoateti cu usurinta prietenul colorat din colivie gratie usitei mari. - Curatare usoara datorita tavitei detasabile si a accesoriilor incluse din plastic iar pentru o curatare completa puteti detasa baza din plastic de restul coliviei cu ajutorul clemelor metalice. - Special, picioarele pasarilor vor fi protejate de riscul ranirii sau formarii de bataturi, betele fiind acoperite cu un cauciuc moale.
Optional, puteti folosi un suportul F71. Betele le permit sa stea si sa doarma pe ele. Este confectionata din material plastic si metal, non-toxic pentru pasari. Dimensiuni: 59 x 33 x h 80 cm. Accesorii incluse: 2 hranitoare, 1 adapatoare, 4 bete, 1 jucarie oglinda cu clopotel.

Recenzii clienti( 0 Recenzii)

Fii primul care scrie o recenzie

Spuneti-va parerea dand o nota despre produs.

Filtreaza dupa